Hoe maak je de perfecte ribbetjes? (Video)
Ik heb er in het verleden al veel over geschreven, en ook bij mij blijft het een eeuwig durende zoektocht.
Ik heb er in het verleden al veel over geschreven, en ook bij mij blijft het een eeuwig durende zoektocht.
Nog weken na de podcast Welcome to the AA werd ik aangesproken over de nootjes die we daar maakten
De biefstuk anatomie deel 3 : Diamanthaas
In deze reeks ga ik dieper in op de verschillende soorten steaks die er te vinden zijn.
De Biefstuk Anatomie : zesrib
What a ride! In dit laatste deel ga ik dieper in op de kruiding en flavours.
And the winner is…
Ondertussen is het anderhalve maand geleden dat ik mijn zoektocht naar de perfecte ribbekes ben gestart. In deel 1 heb ik de techniek bepaald, en deze keer heb ik een blinde smaaktest georganiseerd om te weten te komen welk varkensras het beste is voor ribben.
Ok waar moet ik beginnen? Dat is de vraag die ik me stel. Eerst met de kruiden en smaak of eerst met de techniek of toch maar op zoek naar het juiste product?
Als je Google gebruikt om dat te weten te komen dan krijg je zo veel opties waardoor je het bos door de bomen niet meer ziet.
Beef Hammer is de hype van 2022, en laten we eerlijk zijn: het is wel een beest van een stuk! Het ziet er fantastisch uit en je kan er ook een hele week van eten.
Na een wedstrijd had ik nog wat stukken brisket over en dus nodige ik wat vrienden uit om deze mee te verorberen, en dan is niks zo gemakkelijk om iets low en slow te laten garen en dit te pullen. Zo was ik volop bij mijn vrienden en konden we gezellig bijpraten