De koudste wintermaanden zijn alweer achter de rug. De korte dagen en donkere avonden worden langer en lichter. Ik heb deze winter wel gebarbecued maar iets minder dan ik zou willen.
Maar wat heb ik dan gedaan?
Ik heb gewerkt aan een nieuw project waar ik binnenkort over zal vertellen maar ik heb ook mezelf wat bijgeschoold.
In januari heb ik een judge class gevolgd, waardoor ik ook officieel een KCBS judge ben
Het leuke was dat er ook enkele andere bbq teamleden waren, maar daarnaast ook enkele liefhebbers die tamelijk onervaren waren. Zoals ik, 1 jaar geleden.
Het is fijn om te zien dat steeds meer mensen interesse hebben in deze competitie en er ook een actievere rol in willen nemen.
En dus is het mijn bedoeling om zeker 1 wedstrijd te gaan jureren in 2023; op de andere zal ik namelijk meedoen met mijn BBQ ploeg.
Daarnaast was ik zeer blij dat ik een workshop kon volgen met Matthias Jacobs, de pitmaster van Black Smoke. Deze workshop was georganiseerd door GhentlemenBBQ, en ik ben heel blij dat Michel dit gedaan heeft.
Wat een super fijne avond, met BBQ liefhebbers, en lekker eten want op de menu stond oa:
- Korean Brisket
- Kreeftkippenballen
- In boter gegaarde aardpeer
- Gerookte Rode Bieten Salade
en nog enkele andere gerechten
Ik heb veel geleerd en daar draaide het zeker ook om
Michel organiseert trouwens geregeld workshops, dus wil je bijleren, kan je alvast zijn blog lezen, maar je ook inschrijven voor zijn workshops
Alle info op https://ghentlemensbbq.com/winkel/
Ook veel dank aan Filip (Antwerp Smokers) om deze workshop en judge class te hosten/organiseren
Reactie plaatsen
Reacties
Echt zalig om je super steile progressie te volgen! Goe bezig!!💪🤘